Logo
Футбол
Автор

Hrayr

05-04-2019 | 20:20 Футбол
173 Просмотры

Озбилис прокомментировал свой уход из «Виллем II»

Полузащитник сборной Армении Арас Озбилис прокомментировал своих уход из «Виллем II». «Возможно, вы уже в курсе, что наши с «Виллемом» дороги разошлись. Прежде всего, я хочу поблагодарить всех в клубе: весь персонал, одноклубников и великолепных болельщиков. Я также чувствую обязанность прояснить ситуацию. Это правда, что я отказался разминаться во время матча против «Фортуны». Я поступил неправильно и уже извинился за это.», -цитирует слова Озбилиса Sport24, ссылаясь на инстаграм-пост игрока.
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 

Wellicht hebben jullie meegekregen dat de wegen van Willemii en mij zijn gescheiden . Aller eerst wil ik iedereen binnen de club bedanken van matriaalman tot keuken personeel, medische-technische staf mijn teamgenoten en de geweldige fans van Willemii. Door alle vragen omtrent mijn situatie voel ik mij genoodzaakt om duidelijkheid te verschaffen. Het klopt dat ik weigerde warm te lopen tegen fortuna sittard. Dat was fout en ik heb daar mijn excuses voor aangeboden. Mijn emoties namen de overhand nadat ik zag dat de trainer een wissel toepaste die naar mijn mening niet kon. Er viel een speler in die 2 weken geblesseerd was en 1 dag voor de wedstrijd maar 1x had getraind. Als dezelfde speler 2 dagen na die wedstrijd dan uit de selectie wordt gezet neemt mijn frustratie alleen maar toe. Het gaat niet om de speler in kwestie of waarom IK niet inviel....!! Het gaat om de situatie op zich. Ik vind het oprecht jammer dat het zo is afgelopen, en ik word weggezet als “werkweigeraar.” Iedereen die mij kent weet dat ik professioneel, gedisciplineerd en eerlijk ben. Ook ik maak fouten. Aras Ozbiliz.

Публикация от Aras Ozbiliz (@arasozbiliz)

Напомним, что Озбилис отказался выходить на замену в матче против Фортуны. На данный момент Арас находится в расположении «Бешикташа». Источник - Sport24

Похожие новости

Таблица

Англия, Премьер-лига